Sunnuntaina käytiin Kallioilla leikkimässä aamupäivällä. Siellä sitä on tohinaa, Lauri ei oo moksiskaan vaikka Meteltä tuli vähän turpaan ;) Tultiin kotiin syömään ja päikkäreille. Heräsin ennen neljää siihen että Pilvi oli siivoomassa takkahuoneessa!!!! Jatkettiin siivoustouhuja sitten vielä yhdessä, oli kivaa. Mä lähdin illaksi töihin.

Eilen oli odotettu intialainen päähieronta, voi että se on IHANAA! Lauri oli Ritu mummilla hoidossa. Sai parissa  tunnissa aika kivaan kuntoon mummolan... Käytiin ruokaostoksilla ja tultiin kotiin nukkumaan. Mä jatkoin siivousintoilua. Illalla lähdettiin hakeen Pilvi kotiin, samalla käytiin shoppailemassa pesuaineita yms.

Tänään lähdettiin aamusta hoiteleen asioita. Kirpputorilta löydettiin verhot makkariin, muuten ihanant mutta pitää lyhentää. Lauri ei viihtynyt ostoskärryissä yhtään... joten arvata saattaa millaista tuhoa saatiin siellä aikaan.. En tunnusta näin julkisesti mitään :) Päästiin pihalle sieltä niin herra lähti juoksemaan karkuun ja onnistui kaatumaan oikeen kunnon mutalätäkköön! Nyt kotona ja pinnasängystä kuuluu kuorsaus. Mä keitin kahvit ja nautin rauhasta :) Mutta nyt pitää mennä laittaan vaatteet pesuun, sekä äidin että lapsen!