400 g ruodotonta ja nahatonta lohta

Marinadi:
1 porkkana
1 punasipuli
4-5 neilikkaa
4 rkl sokeria
½ dl valkoviinietikkaa
5 rkl valkoviiniä
1 l vettä
½ pnt tilliä
1 rkl suolaa

Laita vesi, valkoviini, valkoviinietikka ja pilkotut porkkanat kattilaan. Lisää pilkottu sipuli, mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Lisää neilikat ja kiehauta. Leikkaa lohet annospaloiksi ja laita vuokaan. Kaada liemi lohen päälle ja koristele tillillä. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään 6 tuntia.

SINAPPIDRESSING
100 g sinappia
2 kpl valkosipulin kynttä
4 tl sokeria
4 tl suolaa
1 dl punaviinietikkaa
6 dl rypsiöljyä
4 keltuaista
1 rkl hakattua tilliä
1 tl sitruunamehua

Vatkaa keltuaiset ja sinappi paksuksi massaksi. Mausta suolalla ja lisää sokeri. Pyöräytä. Lisää joukkoon murskatut valkosipulin kynnet, tilli, sitruunamehu ja punaviinietikka. Lisää öljyä joukkoon ohuena nauhana samalla, kun kone käy.

Katselin yhtenä  iltana toisella silmällä Tomin keittiöö ja  siellä oli tää mahtava sapuska.