Tiistaina käytiin pitkästä aikaa äijää katsomassa terveyskeskuksessa. Kylläpä ilahtui hän. Mutta kovin oli väsynyt ja masentunut, ei halunnut pyörätuoliin. Mieshoitaja tuli kertomaan että isä oli käyttäytynyt väkivaltaisesti häntä kohtaan... APUA, yks käsinen mies :)

Keskiviikkona oltiin mll kerhossa touhuumassa taas, oli mukavaa ja Laurilla riitti puuhaa siihen asti kun tuli kakka housuun.. kirjaimellisesti ja paitaan kans. Jouduttiin lähteen ajoissa kotiin, pesulle ja nukkumaan. Mä läksin illaksi töihin. Lauri jäi Pilvin ja iskän kanssa kotiin.

Eilen aamulla mulla oli neuvola. Kaikki tosi hyvin terveydenhoitajan tarkastuksessa: hb jopa 140, painoa tullut 80 g/viikko, verenpaineet alhaiset. Lääkäri oli ilmeisesti toista mieltä koska laittoi lähetteen hämeenlinnaan äitiyspolille.. sf-mitta menee alakäyrällä.. Varmaan ensi viikolla on sinne mentävä. Itse en kyllä ole kovin huolissani.                                                                     Tove ja Ernest tuli meille kylään. Pojilla oli tosi kivaa. Juoksivat peräkanaa ees taas, ajoivat mopolla kaks päällä, Lauri olis halunnu painia mutta Ernest oli toista mieltä.. Toven kanssa kahviteltiin ja syötiin kaikkee hyvää. Illalla mentiin koko konkkaronkka Saijalle kylään.

Mukavaa viikonloppua kaikille!