Arginiini on elimistölle välttämätön aminohappo, jota pidetään erityisen tarpeellisena terveysvaikutustensa ansiosta. Arginiinin eduista on tehty monia tutkimuksia, joiden perusteella sen on todettu auttavan elinten uusiutumista, vahvistavan immuniteettiä, parantavan unenlaatua sekä lisäävän lihasmassaa. Arginiinin on todettu ehkäisevän paremmin aivo ja sydäninfarkteja kuin yksikään verenpainelääke! Harva saa arginiinia riittävästi ravinnosta, joten ravintolisä on tarpeen.

Mä olen käyttänyt kasviperäistä arginiinia jo monta kuukautta ja huomaan olossani selvän eron entiseen, vaikka olenkin perusterve ihminen.

Loistavaa ja mahtavaa. Lisäksi käytän päivittäin juomaa josta yli puolet on acai marjaa:

 

Acai marjasta saatava ravintosisältö täyttää suuren osan päivittäisistä ravitsemussuosituksista. Marjoista keho saa mm. hiilihydraatteja ja aminohappoja jotka kohottavat kestävyyttä ja toimintakykyä, mutta vielä tärkeämpänä pidetään acai marjojen sisältämää suurta antioksidantti pitoisuutta, joka lisää elinvoimaisuutta, sekä vastustuskykyä, joka käy jatkuvasti taistoa ympäristön luomia haasteita vastaan.

Acai marjojen ominaisuudet auttavat myös kehoa muissa tehtävissä, kuten ylipainon tuomien ongelmien estämisessä, esim. parantamalla aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa, sekä auttamalla silmäongelmia marjan sisältämän harvinaisen antosyaniinin avulla ja parantamalla unen laatua marjan sisältävän runsaan B-vitamiinien ja aminohappojen lihaksia rentouttavan vaikutuksen avulla.

Amerikkalaisen tutkimuksen mukaan Acai marjoilla voidaan vastustaa jopa syöpäsoluja. Kokeissa marja tuhosikin peräti 86% leukemiasoluista.

Niin... ei pitäis vähätellä :)